Tjänsteutbud

Undertak

Vi monterar alla slags undertak och akustiktak. Ett akustiktak är perfekt för att ljudisolera men kan även dölja andra installationer i en byggnad så att det estetiska intrycket blir bättre. Även ett ”vanligt” undertak döljer elkablar och andra ledningar etc. Utseendet på ett undertak/akustiktak går att variera så det kommer garanterat finnas ett som passar för ditt tycke och smak. Ljudisolerande tak är vanliga i den offentliga sektorn, i butiker och på arbetsplatser men passar även bra i bostäder, till exempel lägenheter eller villor som behöver ljudisoleras.

Golv

Söker du en golvläggare så är vi ett bra val av företag. Vi har kompetensen inom de flesta slags golv som våra kunder vill få lagt i till exempel bostäder eller kontorsmiljö. Att lägga ett golv innebär att man måste göra både ett noggrant förarbete samt efterarbete. Vi gör aldrig avkall på kvaliteten! Med vår hjälp får du ett golv du kan glädja dig över i många år framöver.

Snickeri & måleri

Vi utför olika slags snickeriarbeten, både stora som små projekt. Dessutom kan vi vara behjälpliga med målning, både invändigt och utvändigt. Alla snickeri- och måleritjänster erbjuds till priser som står sig väl i konkurrensen.

Rivning

När du behöver hjälp med rivning av hela eller delar av byggnader så hjälper vi dig. Vi river på ett så miljövänligt sätt som möjligt, sorterar avfall och ser till att det tas omhand utifrån branschens krav. Vi tar vid behov kontakt med kommunen då det i vissa fall behövs rivningstillstånd.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

ELB Alltjänst

Hårstorpsgatan 5
591 35
Motala

076-319 69 74

info.elballtjanst@gmail.com

Öppettider

Måndag - Fredag 07:00 - 16:00