Snickare Borensberg

E.L.B Alltjänst – snickare Borensberg

Din lokala snickare

Välkommen

Kanske söker du en snickare och dessutom behöver hjälp i Borensberg med omnejd? Men då har du kommit alldeles rätt, för vi här på E.L.B Alltjänst hjälper dig. Vi tar oss an alla möjliga slags uppdrag, både stora och små, och vi ser fram emot att få hjälpa dig med det som du behöver hjälp med!

Kundservice

Här värdesätter vi kvalitet framför kvantitet och för oss är det en självklarhet att våra kunder ska bli helt och fullt ut nöjda såväl med det utförda arbetet såväl som med vår kundservice. Snickeriarbeten är inte det enda vi är experter på, vi utför mycket mera!

Anlita oss

Anlita oss bland annat för måleriarbeten, golvläggningar och renoveringar samt rivningsarbeten. Dessutom finns här en enastående kompetens när det kommer till undertak och vi hjälper dig med både val av, leverans samt montering. Mer information om vårt tjänsteutbud får du här.

Ett företag för alla

Med andra ord är E.L.B Alltjänst både ett företag för dig som vill anställa en snickare i Borensberg med omnejd men inte desto mindre ett företag för dig som vill få hjälp med någon av de övriga tjänsterna som ingår i vårt utbud.

Undrar du någonting?

Vi svarar mer än gärna på frågor, så är det någonting som du undrar så ser vi fram mot att du hör av dig till oss redan i dag. Förslagsvis genom kontaktformuläret som du finner här på sidan, men självklart så går det lika bra att ringa då vi inte är längre bort än ett telefonsamtal! Vi erbjuder alla en kostnadsfri offert! Dessutom kan du får skattereduktion via rotavdrag om du är en privatperson. Läs mer HÄR.

Snickare Borensberg

                    Snickare Borensberg

Om oss

Tjänster

Kontakt

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

ELB Alltjänst

Hårstorpsgatan 5
591 35
Motala

076-319 69 74

info.elballtjanst@gmail.com

Öppettider

Måndag - Fredag 07:00 - 16:00