Snickare Motala

E.L.B Alltjänst – snickare Motala

Vi hjälper dig!

Välkommen

Välkommen ska du vara till oss här på E.L.B Alltjänst, när du söker en snickare i Motala. Här har vi höga ambitioner att leverera våra arbeten med både hög kvalitet och hållbarhet till hyfsat låga priser. Det har ingen betydelse ifall du behöver mycket eller ringa hjälp, alla får hjälp utifrån sina förutsättningar, önskemål och behov.

Kvalitet

Här värdesätter vi kvalitet framför kvantitet och för oss är det en självklarhet att våra kunder ska bli helt och fullt ut nöjda såväl med det utförda arbetet såväl som med vår kundservice. Snickeriarbeten är inte det enda vi är experter på, vi utför mycket mera!

Anlita oss

Anlita oss bland annat för måleriarbeten, golvläggningar och renoveringar samt rivningsarbeten. Dessutom finns här en enastående kompetens när det kommer till undertak och vi hjälper dig med både val av, leverans samt montering. Mer information om vårt tjänsteutbud får du här.

Ett företag för alla

Med andra ord är E.L.B Alltjänst både ett företag för dig som vill anställa en snickare i Motala med omnejd men inte desto mindre ett företag för dig som vill få hjälp med någon av de övriga tjänsterna som ingår i vårt utbud.

Snickare Motala
Undrar du någonting?

Vi svarar mer än gärna på frågor, så är det någonting som du undrar så ser vi fram mot att du hör av dig till oss redan i dag. Förslagsvis genom kontaktformuläret som du finner här på sidan, men självklart så går det lika bra att ringa då vi inte är längre bort än ett telefonsamtal! Vi erbjuder alla en kostnadsfri offert! Dessutom kan du som privatperson få skattereduktion via rotavdraget, läs mer HÄR.

Snickare Motala

                    Snickare Motala

Om oss

Tjänster

Kontakt

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

ELB Alltjänst

Hårstorpsgatan 5
591 35
Motala

076-319 69 74

info.elballtjanst@gmail.com

Öppettider

Måndag - Fredag 07:00 - 16:00